Back to top

Wedding Design

01

Check datum

Vul jullie trouwdatum in en wij laten jullie z.s.m. weten of deze datum nog beschikbaar is. (Vrijblijvend)
02

Kies pakket

Na het checken van de datum ontvangen jullie van ons een code om een pakket te kunnen kiezen.
03

Kennis maken

Een maand van te voren spreken we met jullie af. Zodat wij de dag naar jullie wensen briljant in beeld kunnen gaan brengen!
04

Extra opties

Wil je ook graag de styling van jullie dag geregeld hebben? Wij designen het met liefde! Je kunt denken aan een trouwkaart, liturgie etc.

Wedding Design

 
Ze zeggen wel eens: trouwen doe je maar één keer. Maar met een trouwfilm kun je jouw bruiloft eindeloos herbeleven! Jij gaat dus trouwen? Gefeliciteerd! Je hebt de liefde van je leven ontmoet en dat wil je vieren met familie en vrienden. Je regelt een locatie, de catering, een leuk feest maar vergeet vooral niet een goede videograaf in te schakelen!

Uit ervaring kan ik je vertellen dat ons prachtige trouwalbum stof ligt te happen. Hoewel er werkelijk prachtige foto’s instaan, kijken we er bijna nooit naar. Terwijl we onze bruiloftsfilm inmiddels al een aantal keren hebben teruggekeken. Een paar keer met vrienden, met onze ouders of gewoon lekker samen op onze trouwdag!

Trouwfilm

Met een trouwfilm kies je ervoor om de hele sfeer van de dag te kunnen proeven. Je ziet niet alleen een leuk moment op de foto, maar door het complete shot te filmen weet je ook waarom er op dat moment gelachen werd! 

Dat ene momentje toen iedereen zo hard moest lachen omdat je favoriete oom een geweldige anekdote over jou vertelde. Of de traan die over het wang van je vader loopt, op het moment dat hij je ‘weggeeft’ aan je man. Dat soort momenten zijn goud. Dat soort momenten wil je op je trouwfilm hebben!

Wij pakken die momenten. Door onze jarenlange ervaring op bruiloften en onze unieke videoskills, weten wij die momenten vast te leggen. We maken je bruiloftsfilm net iets anders dan anders. We filmen bijvoorbeeld met behulp van een segway!

Je ziet ons niet, je hoort ons niet maar we zijn de stille getuige op jullie prachtige dag. Wanneer je de bruiloftsfilm terug ziet zul je misschien denken: huh, maar waar stonden ze dan te filmen? Of: wauw, wat leuk dat dat er ook op staat! 

Same day edit

Wij werken met een zogenaamde same day edit. Dat betekent dat jullie samen met je gasten dezelfde avond nog een korte impressie van de dag terug kunt kijken. Heerlijk tijdens het toetje na het diner, wanneer je het intiem wilt houden met de daggasten. Of juist samen met de feestgasten zodat zij ook mee kunnen genieten van jullie bijzondere dag! En natuurlijk komen we na een tijdje met de uitgebreide versie van jullie trouwfilm!

Wedding design

We doen nog veel meer trouwens! We maken prachtige trouwkaarten, zorgen voor unieke uitnodigingen en mooie trouwlogo’s. Neem vandaag nog contact met ons op zodat je de mooiste dag van je leven, eindeloos kunt herbeleven.

Follow us