Back to top

Educatie design

 
Kent u dat? U hebt het gevoel een hippe (basis)school te zijn en dat u zelf stiekem ook best een hippe directeur bent. U hebt een leuk superleuk team, maar het educatie design straalt dat totaal niet uit.

De website van uw (basis)school lijkt wel uit het jaar 0 te komen. Op mobiele telefoons is de basisschool website niet eens goed zichtbaar. Hoe noemen ze dat ook alweer? Responsive toch? Daarnaast is de website ook niet up-to-date. De informatie is sterk verouderd. Een aantal inmiddels gepensioneerde collega’s staan nog steeds op de basisschool website terwijl een aantal nieuw aangenomen jongere collega’s er weer niet op staan. Maar het beheren van de website is ook zo ontzettend lastig en daarnaast is er ook helemaal geen tijd voor. En dan de nieuwsbrief. Wat een werk is dat altijd terwijl het resultaat magertjes is. Of wat te denken van onze schoolgids! Ach, hou maar op! Dat kan toch anders? Pff… Konden we het hele educatie design maar uit handen geven! Dat kan. Echt? Jazeker! Maar wie gaat ons educatie design dan vormgeven?


Burowit verzorgt het complete educatie design

Hallo (basis)school, wij zijn Burowit en helpen u graag met uw educatie design. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van huisstijlen, schoolgidsen, nieuwsbrieven, websites, films en veel meer!
En nog veel belangrijker… Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van (basis)scholen met hun educatie design. Dat heeft te maken met onze achtergrond. We hebben namelijk allebei op een (basis)school gezeten! Wij weten dus hoe een (basis)school nieuwsbrief, (basis)schoolgids en (basis)school website eruit moet komen te zien. 
Maar we gaan nog veel verder. We kunnen namelijk ook helpen met het ontwerpen en vormgeven van een digitaal schoolrapport, een eigen schoolagenda of een schoolmascotte.


Basisschool online omgeving

Wij denken met veel plezier terug aan onze basisschool tijd. Omdat we kind mochten zijn en hebben leren rekenen, schrijven en hoelahoepen! En daarom gaan wij graag aan de slag met uw educatie design. Omdat wij, als kinderen van toen, er graag voor willen zorgen dat de kinderen van nu, met even veel plezier genieten van hun basisschool tijd als ons!
Stuur ons gerust een berichtje en wellicht is uw educatie design binnenkort weer helemaal hip & happening!

Fases

Plan

Brainstorm

Schets

Uitwerking

Date:

Schoolgids ontwerp gemaakt door reclamebureau Burowit in Kampen
Kernwaarden poster gemaakt door reclamebureau Burowit in Kampen
Schoolgids ontwerp gemaakt door reclamebureau Burowit in Kampen
Advertentie-Directeur-SMDB-het-Visnet-Grafhorst-Ontwerp-Burowit-Advertentie-laten-maken-Reclamebureau
Logo ontwerp laten maken Petrus Dathenusschool Urk Burowit Reclame bureau Kampen Thirza Bakker David van der Toorn
Logo ontwerp laten maken Burowit Reclame bureau Kampen Thirza Bakker David van der Toorn Maarten Lutherschool Urk
Logo ontwerp laten maken Burowit Reclame bureau Kampen Thirza Bakker David van der Toorn Johannes Calvijnschool Urk
Follow us