David van der Toorn, video director. Thirza Bakker, creatieve director

Op zoek naar mooi, dat is onze missie. Samen aandacht voor mooi creëren. Thirza op zoek naar mooi in het grafische werk en David op zoek naar mooi in bewegend beeld. En dat op weg naar een mooie toekomst!

Thirza Bakker, grafisch ontwerper. Magazine ontwerp, logo, huisstijl, brochure, boekomslag ontwerp.

Thirza Bakker

creative director

Met een diploma ‘grafische vormgeving’ van de Cibap vakschool voor verbeelding op zak heb ik als grafisch vormgever veel opdrachten succesvol afgerond. Eerst bij een communicatiebureau, maar al snel als zelfstandige en nu samen met mijn broer David. Vanuit het Overijsselse Kampen werken we voor veel verschillende opdrachtgevers in de regio, maar ook daarbuiten. Het sleutelwoord in mijn werk is voor mij het woord aandacht. Aandacht voor dat wat mooi is, maar minstens even belangrijk: aandacht voor uw ontwerpvragen! Kortom, uw missie is mijn missie en samen gaan we voor honderd procent mooi.

David van der Toorn

video director

Van jongs af aan heb ik al een enorme passie voor beeld en geluid. Om mezelf op dit gebied verder te ontplooien volg ik een opleiding mediavormgeving aan de Cibap vakschool voor verbeelding. Omdat beelden ontzettend bepalend zijn is het mijn ideaal om hierin de juiste vertaalslag te gebruiken voor uw bedrijf of uzelf. Dat tot in de perfectie uitbouwen is mijn missie voor de toekomst!

David van der Toorn, videograaf. Bruiloftsfilm impressie, trouwfilm, productfilm, projectfilm, bedrijfsfilm, animatiefilm.
David van der Toorn en Thirza Bakker

Aan de slag

Heb je al een idee of begin je van voren af aan? In beide gevallen zorgen wij dat het staat als een huis. Uniek, flexibel en tot in de puntjes geregeld!