Back to top

Trouwfilm

01

Check datum

Vul jullie trouwdatum in en wij laten jullie z.s.m. weten of deze datum voor jullie trouwfilm nog beschikbaar is. (Vrijblijvend)
02

Kies pakket

Na het checken van de datum ontvangen jullie van ons een link om het pakket voor jullie trouwfilm te kunnen samenstellen.
03

Kennis maken

Een maand van te voren spreken we met jullie af. Zodat wij de dag naar jullie wensen briljant in beeld kunnen gaan brengen!
04

Extra opties

Wil je ook graag de styling van jullie dag geregeld hebben? Wij designen het met liefde! Je kunt denken aan een trouwkaart, liturgie etc.

Trouwfilm

 
Ze zeggen wel eens: trouwen doe je maar één keer. Maar met een trouwfilm kun je jouw bruiloft eindeloos herbeleven! Jij gaat dus trouwen? Gefeliciteerd! Je hebt de liefde van je leven ontmoet en dat wil je vieren met familie en vrienden. Je regelt een locatie, de catering, een leuk feest maar vergeet vooral niet een goede videograaf in te schakelen!

Uit ervaring kan ik je vertellen dat ons prachtige trouwalbum stof ligt te happen. Hoewel er werkelijk prachtige foto’s instaan, kijken we er bijna nooit naar. Terwijl we onze bruiloftsfilm inmiddels al een aantal keren hebben teruggekeken. Een paar keer met vrienden, met onze ouders of gewoon lekker samen op onze trouwdag!

Trouwfilm

Met een trouwfilm kies je ervoor om de hele sfeer van de dag te kunnen proeven. Je ziet niet alleen een leuk moment op de foto, maar door het complete shot te filmen weet je ook waarom er op dat moment gelachen werd! 

Dat ene momentje toen iedereen zo hard moest lachen omdat je favoriete oom een geweldige anekdote over jou vertelde. Of de traan die over het wang van je vader loopt, op het moment dat hij je ‘weggeeft’ aan je man. Dat soort momenten zijn goud. Dat soort momenten wil je op je trouwfilm hebben!

Momenten

Wij pakken die momenten. Door onze jarenlange ervaring op bruiloften en onze unieke videoskills, weten wij die momenten vast te leggen. We maken je bruiloftsfilm net iets anders dan anders. We filmen bijvoorbeeld met behulp van een segway!

Je ziet ons niet, je hoort ons niet maar we zijn de stille getuige op jullie prachtige dag. Wanneer je de bruiloftsfilm terug ziet zul je misschien denken: huh, maar waar stonden ze dan te filmen? Of: wauw, wat leuk dat dat er ook op staat! 

Same day edit

Wij werken met een zogenaamde same day edit. Dat betekent dat jullie samen met je gasten dezelfde avond nog een korte impressie van de dag terug kunt kijken. Heerlijk tijdens het toetje na het diner, wanneer je het intiem wilt houden met de daggasten. Of juist samen met de feestgasten zodat zij ook mee kunnen genieten van jullie bijzondere dag! En natuurlijk komen we na een tijdje met de uitgebreide versie van jullie trouwfilm!

Wedding design

We doen nog veel meer trouwens! We maken prachtige trouwkaarten, zorgen voor unieke uitnodigingen en mooie trouwlogo’s. Neem vandaag nog contact met ons op zodat je de mooiste dag van je leven, eindeloos kunt herbeleven.

Videograaf

 
Een trouwfilm is een videoregistratie van een huwelijksceremonie en de festiviteiten die daarop volgen. Het is een populaire manier om de speciale momenten van een bruiloft vast te leggen en te bewaren voor de toekomst. Het doel van een trouwfilm is om de emoties, sfeer en belangrijke momenten van de trouwdag op een artistieke en persoonlijke manier vast te leggen.

 

Vastleggen

Trouwfilms kunnen variëren in stijl, afhankelijk van de voorkeuren van de filmmaker. Sommige trouwfilms zijn documentair en proberen de gebeurtenissen van de dag op een onopvallende manier vast te leggen, terwijl andere films meer cinematografisch zijn en elementen van storytelling en creativiteit bevatten. Bij Burowit kiezen wij voor een combinatie. Een documentaire stijl bij de langere variant en een cinematografische film bij de impressie.

Inhoud

De inhoud van een trouwfilm kan bestaan uit:

  1. De voorbereidingen: Vaak begint de trouwfilm met het vastleggen van de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom, zoals het aankleden en het klaarmaken voor de grote dag.
  2. Het ophaalmoment.
  3. De foto- en videoshoot van het bruidspaar.
  4. De ceremonie: Het belangrijkste moment van de trouwdag is de ceremonie, waarin het huwelijk officieel wordt voltrokken. De ceremonie wordt meestal volledig vastgelegd, inclusief de geloften, ringuitwisseling en andere rituelen.
  5. Foto- en videoshoots: Na de ceremonie worden vaak foto- en videoshoots gedaan met het pasgetrouwde paar en de bruidskinderen, familie en vrienden.
  6. De taart aansnijden of proostmoment: Dit is vaak het laatste gedeelte voor de videograaf. Daarna wordt het filmwerk vaak overgenomen door een familielid die de avond filmt en daarmee ook al de stukjes meepakt.

Waardevol

Trouwfilms kunnen een waardevolle herinnering zijn voor het bruidspaar en hun families, omdat ze de mogelijkheid bieden om de emoties en vreugde van de trouwdag keer op keer te herbeleven. Het is gebruikelijk dat professionele videografen worden ingehuurd om de trouwfilm te maken. Het is belangrijk om te onthouden dat een professionele videograaf over de ervaring en vaardigheden beschikt om de dag op een artistieke en betekenisvolle manier vast te leggen.

Follow us