Back to top

Film laten maken

Bent u op zoek naar een filmproductie bedrijf voor uw bedrijfsvideo, animaties of andere video productie? Bij Burowit zijn we gespecialiseerd in filmproductie. Wij maken verschillende soorten films, waaronder commercials, productfilms en projectfilms. Deze drie categorieën van films hebben elk hun eigen specifieke doelstellingen en vereisten, en spelen een belangrijke rol in de wereld van de filmproductie. Met een filmproductie van Burowit wordt uw verhaal nog krachtiger vertelt waardoor u een blijvende indruk achterlaat.


Wat is een commercial?

Een commercial is een korte film die bedoeld is om een product, dienst of merk te promoten. Commercials zijn vaak te zien op televisie, online platforms en sociale media. De duur van een commercial varieert meestal van 15 seconden tot enkele minuten en de inhoud is gericht op het creëren van een positieve indruk van het gepromote product bij de kijker. Wij zorgen voor een korte, krachtige video die specifiek ontworpen is om de aandacht van de kijker te trekken en hen te overtuigen om actie te ondernemen, zoals het kopen van uw product of het gebruikmaken van uw diensten. Met een commercial van Burowit, worden kijkers ook daadwerkelijk klanten.


Commercial laten maken

Bij Burowit zijn we gespecialiseerd in het maken namelijk van commercials voor zowel grote bedrijven als kleine ondernemers. Of het nu gaat om een grote multinational of de bakker op de hoek, wij komen graag eens langs om de commercial mogelijkheden te bespreken. U hebt een goed verhaal en wij weten alles van film. Die twee zaken gaan we combineren, zodat uw verhaal overtuigend en bevlogen aan de man wordt gebracht. Mensen zijn erg gericht op beeld en geluid en daarom is een commercial voor uw bedrijf dé oplossing.

Fases

Strategie

Opnames

Editing

Campagne

Date:

Productfilm laten maken

Hoe kan ik een productfilm inzetten?

Productfilms zijn gemaakt om de eigenschappen en voordelen van een specifiek product te demonstreren. Deze films zijn vaak bedoeld voor gebruik in presentaties, op beurzen of als onderdeel van een productlancering. De inhoud van productfilms varieert afhankelijk van het product en het doelpubliek, maar het doel is om de kijker te overtuigen van de waarde en de kwaliteit van het product.


Breng uw product onder de aandacht met een film

Burowit ondersteunt kleine en grote bedrijven in het maken van productfilms. Weet u al precies hoe het script moet verlopen, of is het juist de bedoeling dat wij alles van a tot z verzorgen. In beide gevallen verzorgen wij graag de productie van uw productfilm.


Presenteer uw eigen projectfilm

Projectfilms zijn gemaakt om een specifiek project of evenement te documenteren en te presenteren aan het publiek. Deze films worden vaak gebruikt voor educatieve of promotionele doeleinden en kunnen variëren van documentaires tot korte samenvattingen van het evenement. Het doel van projectfilms is om de kijker een kijkje te geven achter de schermen van het project of evenement en de belangrijkste prestaties en resultaten te benadrukken.


Welk volgend project mogen wij voor u filmen?

Bent u al bezig met een volgend project? Graag komen we met u in contact om onze mogelijkheden te bespreken. Hoe eerder u ons inschakelt des te beter kunnen we u voorzien van tips waardoor uw projectfilm nog beter in beeld komt. Maar natuurlijk zijn we ook last minute in te schakelen voor een projectfilm. Want zodra de camera loopt, gaat ons hart sneller kloppen en zorgen we voor een fantastische projectfilm voor uw organisatie.


Mogen we uw film ook verzorgen?

In alle gevallen is filmproductie een uitdagend proces dat veel aandacht en zorg vereist om een succesvolle film te creëren. Bij Burowit beschikken we over een combinatie van creativiteit, technische vaardigheden en een goed begrip van het doelpubliek en de doelstellingen van de film. Of het nu gaat om commercials, productfilms of projectfilms, filmproductie blijft een belangrijk onderdeel van de moderne media-industrie en zal naar verwachting alleen maar belangrijker worden in de toekomst. Daarom gaan we graag een samenwerking met u aan, zodat u ook klaar bent voor de toekomst.

Projectfilm voorbeeld

Recente werk

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm

Het laten maken van een bedrijfsfilm biedt diverse voordelen voor ondernemingen en organisaties. Hier zijn enkele redenen waarom het investeren in een bedrijfsfilm gunstig kan zijn:

 

Wat zijn de voordelen?

Het laten maken van een bedrijfsfilm biedt diverse voordelen voor ondernemingen en organisaties. Hier zijn enkele redenen waarom het investeren in een bedrijfsfilm gunstig kan zijn:

  1. Professionele Uitstraling: Een goed geproduceerde bedrijfsfilm geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Het toont aan dat je serieus bent over je activiteiten en dat je bereid bent te investeren in hoogwaardige communicatiemiddelen.

  2. Effectieve Communicatie: Een video kan complexe informatie op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier overbrengen. Of het nu gaat om het uitleggen van je producten, diensten, bedrijfscultuur, of missie en visie, video kan een effectief communicatiemiddel zijn.

  3. Emotionele Connectie: Video’s hebben het vermogen om emoties op te roepen bij het publiek. Door een verhaal te vertellen en emoties te tonen, kun je een diepere connectie opbouwen met je kijkers, wat kan leiden tot meer betrokkenheid en vertrouwen.

  4. Bereik en Engagement: Video’s worden vaak meer gedeeld en bekeken dan tekstuele inhoud. Het plaatsen van een bedrijfsfilm op platforms zoals YouTube, sociale media en je website kan je bereik vergroten en meer betrokkenheid genereren.

  5. Veelzijdigheid: Bedrijfsfilms kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Of het nu gaat om het werven van nieuwe medewerkers, het overtuigen van investeerders, het informeren van klanten, of het trainen van personeel, video’s kunnen aan uiteenlopende behoeften voldoen.

  6. Tijdbesparing: Een goed geconstrueerde bedrijfsfilm kan veel informatie in een korte tijd overbrengen. Dit kan vooral handig zijn bij presentaties, vergaderingen en zakelijke evenementen, waar je snel je boodschap wilt overbrengen.

  7. Creatieve Expressie: Een bedrijfsfilm biedt ruimte voor creatieve expressie. Je kunt verschillende visuele elementen, muziek en stijlen gebruiken om je merkidentiteit en boodschap op een unieke en gedenkwaardige manier te presenteren.

  8. Concurrentievoordeel: In sommige sectoren kan het hebben van een goed geproduceerde bedrijfsfilm je een voorsprong geven op de concurrentie. Het kan je helpen op te vallen en je bedrijf memorabel te maken bij potentiële klanten.

  9. Langdurige Investering: Een bedrijfsfilm kan lang meegaan en herhaaldelijk worden gebruikt zonder extra kosten voor elke weergave. Dit maakt het tot een kosteneffectieve investering op de lange termijn.

  10. Meetbare Resultaten: Via online platforms kun je de prestaties van je bedrijfsfilm meten, zoals het aantal weergaven, betrokkenheid en deelacties. Dit geeft je inzicht in de effectiviteit van je video en helpt bij het maken van toekomstige strategische beslissingen.

Kortom, het laten maken van een bedrijfsfilm kan een waardevolle investering zijn om je merk te versterken, je boodschap effectief over te brengen en je bedrijf op een unieke manier te presenteren aan een breed publiek.

Follow us