Back to top
Huisstijl-ontwerp-laten-maken-Burowit-Reclamebureau-Kampen-Thirza-Bakker-David-van-der-Toorn

Brand Design

Brand Design

Wij maken niet slechts uw bedrijfslogo. Wij kiezen niet slechts een paar kleuren voor uw huisstijl. Wij bouwen niet slechts een website. Bij Burowit gaan we een stapje verder.


U hebt een verhaal te vertellen en wij zijn benieuwd naar dat verhaal. Daarom komen we graag eens kennismaken om naar uw verhaal te luisteren. Bij brand design gaat het om de complete beleving van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo, huisstijl en de website dit gaan uitstralen. Brand design begint met de basis. Het zoeken en beschrijven van uw identiteit. Waar staat u voor, wat wilt u uitstralen, waarin bent u onderscheidend? Nadat we dit duidelijk hebben gaan we direct aan de slag. Wij vertalen uw identiteit naar vormen en kleuren. Dat wat u onderscheid komt terug in de beleving op de website. Uw verhaal zetten wij om in beeldtaal. U hoeft uw verhaal niet eens meer te vertellen. Dat doet uw huisstijl voor u!

 

Logo laten ontwerpen

Natuurlijk gaan we voor aantrekkelijk. Uw logo wordt namelijk overal in doorgevoerd. Op de enveloppen die worden verstuurd, op de facturen, nieuwsbrieven, advertenties en social media. Maar naast een mooi logo zorgen wij ook voor een effectief logo. U wilt namelijk niet alleen een mooi, strak of stoer logo. U wilt eruit springen! Onder de aandacht komen van potentiële klanten is één, maar ze daadwerkelijk omzetten in klanten is een ander verhaal. Burowit ondersteunt hierbij met een effectief logo. Hierdoor komt uw merk tot leven komt, zodat de klant uw merk kan beleven.

 

Huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl gaat om proeven, horen, ruiken, voelen en uitproberen! En daarin onderscheiden we ons bij Burowit. En daarmee wordt uw huisstijl onderscheidend. Een logo waar uw klant net iets langer naar blijft kijken omdat er zóveel inzit. Een website waar uw klant net wat langer op blijft hangen. Een nieuwsbrief die wél gelezen wordt.

Fases

Brainstorm

Schets

Uitwerking

Category:

Date:

Follow us