Back to top
Image Alt

Videograaf bruiloft

BruiloftsfilmZe zeggen wel eens: trouwen doe je maar één keer. Maar met een trouwfilm kun je jouw bruiloft eindeloos herbeleven! Jullie gaan dus trouwen? Gefeliciteerd! Je hebt de liefde van je leven ontmoet en dat wil je vieren met familie en vrienden. Je regelt een locatie, de catering, een leuk feest maar vergeet vooral niet een goede videograaf in te schakelen!

Videograaf op jullie bruiloft

Een trouwfilm laten maken wordt steeds populairder. Je ziet trouwfilms steeds vaker voorbij komen op social media. Hoe leuk is het om je vriendenkring op Facebook, die natuurlijk niet allemaal op je bruiloft konden komen, mee te laten genieten van je bruiloftsfilm. Met een bruiloftsfilm proef je de sfeer van de dag. Een bruiloftsfilm is totaal niet te vergelijken met een fotorapportage. Een trouwfilm toont niet alleen een shot, maar geeft het gehele moment weer. Je ziet op een bruiloftsfilm niet alleen je gasten lachen, maar ook waarom ze lachen.

Een trouwfilm laten maken doe je natuurlijk niet alleen voor je volgers op Facebook. Een trouwfilm laten maken doe je vooral voor jezelf. Lekker de bruiloftsfilm terug kijken, samen genieten van jullie geweldige dag. Tijdens jullie eerste jaar bekijk je de trouwfilm een paar keer terug. Soms samen, een andere keer met vrienden of familie. Een bruiloftsfilm is ook leuk om elk jaar op jullie trouwdag weer even terug te kijken. Getrouwde stellen die jullie voorgingen kunnen het bevestigen: een trouwfilm pak je er vaker bij dan een fotoalbum. 

 

Same day edit

Wat ons uniek maakt is dat wij werken met een same day edit. Dat betekent dat jullie de bruiloftsfilm nog dezelfde dag kunnen bekijken. Samen met de daggasten tijdens het diner of ‘s avonds met alle feestgasten erbij, zodat zij ook een impressie krijgen van jullie geweldige dag.

Deze bruiloftsfilm impressie is een korte variant van de uiteindelijke bruiloftsfilm. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat je niet kunt wachten op de trouwfilm. Hoe leuk is het om dan alvast een kortere variant te krijgen? Het is nog leuker om die dezelfde dag te krijgen. Same day edit dus! 

Trouwen doe je maar één keer. Maar als je ervoor kiest om je bruiloftsfilm te laten maken door Burowit, kan je eindeloos nablijven genieten jullie geweldige trouwdag.

Creativelingen

Onze designers

Follow us