Back to top
Image Alt

Ontwerpbureau

Ontwerp

 
U bent dus op zoek naar een bureau dat ontwerpen maakt. Dan bent u bij Burowit aan het goede adres. Wij ontwerpen namelijk vrijwel alles. Denk aan een logo ontwerp, een folder ontwerp, advertentie ontwerp, schoolgids ontwerp, we ontwerpen digitale rapporten voor een basisschool, we ontwerpen webdesigns of zelfs uw complete huisstijl. Als u dus wat wilt laten ontwerpen, dan moet u bij ons zijn.

 

Logo ontwerpen

Laten we eens beginnen met een logo ontwerpen. Hebt u al een logo, maar wilt u compleet wat anders? Geen probleem, wij denken mee bij het ontwerpen van een logo en geven waardevol advies. Zelfs de meest bekende logo’s zijn door de jaren heen doorontwikkeld dus waarom zou u niet kiezen voor een vernieuwd logo ontwerp

 

Logo maken

Wanneer wij een logo maken dan betrekken we u volledig bij dit proces. Aan de ene kant wordt u compleet ontzorgt en aan de andere kant betrokken op een manier die bij u past. Een logo maken is elke keer weer maatwerk. Wij willen geen dertien in dozijn logo maken maar een uniek logo waardoor u eruit springt ten opzichte van de concurrentie. 

 

Huisstijl ontwerpen

Bij een huisstijl ontwerpen komt heel wat bij kijken. Voordat we beginnen met uw huisstijl ontwerpen willen we u eerst leren kennen. Uw verhaal speelt namelijk een belangrijke rol bij het ontwerpen van uw huisstijl. Wat zijn de USP’s, waar staat u voor, wat onderscheid u, enz. enz. Aan de hand van dit verhaal kunnen wij een huisstijl ontwerpen. We zetten dat waar u voor staat en wat u onderscheid, om in kleuren en vormen. Uw huisstijl ontwerp past zowel bij uw bedrijf als bij uw klant.

Website laten maken

U wilt een website laten maken? Er zijn veel partijen die een website maken. Maar als u op zoek bent naar een webdesign bureau dan bent u bij Burowit aan het goede adres. Wij zijn een webdesign bureau dat out of the box kan denken. Een website maken pakken we elke keer weer net even anders aan. U wilt namelijk een website laten maken die uniek is. Een website die eruit springt ten opzichte van de concurrentie. 

Een website laten maken lijkt veel werk en daardoor kan het zijn dat u de stap nog niet hebt gezet om een website te maken. Als webdesign bureau willen wij u volledig ontzorgen. Wij helpen bij het ontwerpen van uw webdesign, denken mee over kleurencombinaties, helpen met het schrijven van teksten voor op de website en zorgen ervoor dat uw website goed gevonden wordt in de zoekmachine (SEO). 

Folder ontwerp

Een folder ontwerpen blijft een goed idee voor uw bedrijf om onder de aandacht van uw klant te komen en te blijven. Een folder laten ontwerpen doe je door een design bureau en laten wij bij Burowit nou net gespecialiseerd zijn in folders ontwerpen

Bij een folder ontwerpen komt heel wat kijken. Een folder ontwerpen doe je niet door wat teksten, kleuren en afbeeldingen met elkaar te combineren. Een folder ontwerpen gaat dieper. Bij een folder laten maken draait het erom dat het verhaal van uw bedrijf kort en krachtig wordt gepresenteerd. De juiste kleurencombinaties samen met goede afbeeldingen zorgen ervoor dat uw reclamefolder opvalt tussen alle overige reclame. 

Maar belangrijker nog bij een folder ontwerpen is dat uw klant ook daadwerkelijk actie onderneemt na het lezen van uw folder. Bij het ontwerpen van een folder houden we dus goed het doel voor ogen. Een duidelijke call to action zodat uw folder ontwerp het verschil maakt en klanten oplevert.

 

Advertentie ontwerp

Een advertentie laten maken is tegenwoordig een goed doordachte keuze. Vroeger werd er nog voor gekozen om af en toe eens een advertentie te plaatsen in de lokale krant en het resultaat daarvan was eigenlijk niet echt te meten.

Tegenwoordig kunt u een advertentie laten maken met een duidelijk doel. Het begint allemaal met een design bureau dat een advertentie ontwerp voor u maakt. 

Wij stellen bij het advertentie ontwerp de juiste vragen zodat we weten wie uw doelgroep is en wat u wilt bereiken. Daarnaast is het bij een advertentie ontwerp natuurlijk belangrijk om te weten waar u wilt adverteren. 

Wilt u een advertentie laten maken voor de lokale krant, een dagblad, een magazine, online webbanners, facebook of Google adwords? Allemaal vragen die we meenemen tijdens het ontwerpen van uw advertentie.

Op deze manier krijgt u een advertentie ontwerp dat past bij uw bedrijf en bij uw doelgroep. Samen gaan we voor het gewenste resultaat.

Digitaal rapport basisschool ontwerp

Wilt u een compleet eigen ontwerp voor het rapport van uw basisschool? Een ontwerp dat past bij de uitstraling en visie van uw basisschool? 

Bij Burowit ontzorgen we basisscholen door het gehele educatie design voor basisscholen te verzorgen. We maken websites voor basisscholen, schoolgidsen, nieuwsbrieven voor basisscholen, huisstijlen voor basisscholen en dus ook een digitaal rapport voor basisscholen

De vormgeving van het ontwerp van het digitale rapport voor uw basisschool gebeurd geheel in samenspraak. U hebt direct contact met de ontwerper. Korte lijntjes dus die ervoor zorgen dat we snel kunnen schakelen tijdens het ontwerpen van het digitale rapport. We zorgen er op basis van uw wensen en de huisstijl van uw basisschool dus voor dat het digitale rapport écht een visitekaartje is voor uw school. 

 

Schoolgids ontwerp

Een schoolgids ontwerp, doen jullie dat ook? Zeker weten. Een schoolgids ontwerp past helemaal in ons educatie design

Bij Burowit ontzorgen we basisscholen door het gehele educatie design voor basisscholen te verzorgen. We maken websites voor basisscholen, nieuwsbrieven voor basisscholen, huisstijlen voor basisscholen, digitaal rapport voor basisscholen en dus ook schoolgidsen

Een schoolgids uitbesteden is een slimme investering doordat het u tijd en energie bespaart. Maar behalve dat zal uw schoolgids ook het ideale visitekaartje zijn van uw basisschool. Wanneer een schoolgids er leuk, goed verzorgt en creatief uitziet dan zal dat zijn vruchten afwerpen. De schoolgids zal niet alleen leuk zijn om te lezen voor de kinderen en hun ouders. Het schoolgids ontwerp zal andere ouders ook overtuigen om voor uw basisschool te kiezen.

Creativelingen

Onze designers

Follow us