Back to top
Image Alt

Film laten maken

Film

 
U bent dus op zoek naar een bureau dat films voor u kan maken. Nou dat kunnen wij zeker en wij helpen u graag. Bij het laten maken van een film kunt u denken aan een bedrijfsfilm, projectfilm, commercial, productfilm etc. Waar kunnen we u bij helpen?

 

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is een mogelijkheid voor elke ondernemer. Superleuk natuurlijk, een bedrijfsfilm, maar wat is uw doel ermee? Wat wilt u bereiken met de bedrijfsfilm? Wilt u alleen uw bedrijf op een creatieve manier laten zien of gaat het juist om meer conversie? Of beide? Door de juiste vragen te stellen bij het maken een bedrijfsfilm komen we precies achter uw doel. Zodat uw bedrijfsfilm ook echt z’n doel bereikt. 

Als we een bedrijfsfilm maken doen we dit aan de hand van uw wensen en het uiteindelijke doel. We maken een script voor de bedrijfsfilm waarin de verhaallijn staat uitgewerkt. Teksten, personen en shots staan overzichtelijk in het script voor de bedrijfsfilm. Tijdens de opnames van de bedrijfsfilm nemen wij de leiding zodat u volledig ontzorgt wordt. Met de opnames gaan we over op de edit. Wij zorgen voor een bedrijfsfilm die aansluit bij uw doelgroep met passende muziek en eventueel ondertiteling. Daarna keren we terug bij u als opdrachtgever en zodra u tevreden bent zorgen wij dat u de bedrijfsfilm ontvangt in de juiste afmetingen. 

 
Waarom bedrijfsfilm?

Met een bedrijfsfilm kiest u ervoor om uw bedrijf op een unieke manier te presenteren. Een bedrijfsfilm maken is een goed idee wanneer u het net even wat anders wilt aanpakken dan de concurrentie. 

Veel klanten nemen tegenwoordig niet meer de tijd om een hele website door te nemen. Een bedrijfsfilm helpt uw klanten om kort en krachtig te vertellen wat u doet en waar u voor staat. Een bedrijfsfilm zorgt ervoor dat de klant alle belangrijke informatie te zien krijgt. Met een bedrijfsfilm laat u een onuitwisbare indruk achter. 

Daarnaast worden filmpjes veel verspreid op social media. Een goede bedrijfsfilm zal veel respons opleveren en daardoor aandacht. Veel mensen zullen reageren op uw bedrijfsfilm, een like geven of uw bedrijfsfilm delen op hun eigen pagina. Bedrijfsfilms worden veel meer verspreid dan andere content. Hierdoor zal uw bedrijf veel meer mensen bereiken door middel van de bedrijfsfilm. 

Wat kost een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm maken is maatwerk. Elke keer weer gaan we voor het maximale resultaat. Wij maken bedrijfsfilms op unieke manieren. Zo filmen wij bijvoorbeeld met behulp van een segway. Op die manier krijgt uw bedrijfsfilm echt een eigen touch. Elk bedrijf heeft weer andere wensen voor de bedrijfsfilm.

Hoelang mag de bedrijfsfilm duren? Hoeveel shots moeten er genomen worden? Hoeveel interviews? Op welke manier moet de bedrijfsfilm opgenomen worden? 

Samen met u bespreken we alle mogelijkheden voor een bedrijfsfilm. Wanneer wij precies weten wat u wilt, dan zorgen wij voor een op maat gemaakte offerte. 

Commercial laten maken

Een commercial laten maken die wél leuk is om naar te kijken? Die uitdaging gaan we graag met u aan. Wij hebben voor verschillende bedrijven commercials gemaakt. Kleine ondernemingen, grote bedrijven, voor iedereen is een commercial maken mogelijk.

Commercials worden al heel lang gemaakt. De eerste commercial op de Nederlandse tv vond plaats in 1967. In die tijd was er nog veel weerstand tegen commercials. Hoe anders is dat nu. Commercials worden getoond op tv, op youtube, op facebook en allerlei andere platformen. Je kunt niet meer om commercials heen. Onbewust nemen we veel informatie tot ons door commercials. Nu is het uw kans om uw doelgroep te bereiken met een sterke commercial.

Vol passie, creativiteit en enthousiasme gaan wij aan de slag met uw commercial. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om commercials nog mooier en doeltreffender te maken. Zoals we al zeiden willen we ervoor zorgen dat uw commercial wél leuk is om naar te kijken. We hebben allemaal te gekke snufjes waarmee we uw commercial filmen. Denk bijvoorbeeld aan een segway. Hierdoor maakt uw bedrijf een onvergetelijke (eerste) indruk bij uw doelgroep en klanten. 

Wilt u een nieuw product of dienst onder de aandacht brengen, uw merk verstevigen of ervoor zorgen dat uw bedrijf top-of-mind wordt bij uw doelgroep? Dat kan eenvoudig door een sterke commercial te laten maken door Burowit. 

Creativelingen

Onze designers

Follow us