Back to top
Image Alt

Commercial

Commercial laten maken?

 
Hoewel we er vaak op af geven, houden we stiekem allemaal van commercials. Lekker voor de film op de bank en precies op het spannendste moment wordt er overgeschakeld naar de commercials. Reclame? Alweer?

Maar tegelijkertijd kunt u vast een aantal reclames opnoemen die u bij zijn gebleven. Omdat ze grappig waren, aandoenlijk, creatief of juist verschrikkelijk irritant! Neem bijvoorbeeld het pindakaas-jongetje die voetballer wilde worden, maar een betere zwemmer bleek te zijn. De walk in fridge, goeiemoggel of even Apeldoorn bellen. Welke reclame is u het meeste bijgebleven? Wist u dat uw bedrijf ook in zo’n lijstje kan komen te staan? Een eigen commercial laten maken, hoe gaaf is dat? En dan te bedenken dat dit met de hulp van Burowit ook nog eens haalbaar is voor uw bedrijf. 


Commercials voor grote bedrijven en kleine ondernemers

Wij maken namelijk commercials voor zowel grote bedrijven als kleine ondernemers. Of het nou gaat om een grote multinational of de bakker op de hoek, wij komen graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken. U hebt een goed verhaal. Wij weten alles van film. Die twee zaken gaan we combineren zodat uw verhaal overtuigend en bevlogen aan de man wordt gebracht. Mensen zijn erg gericht op beeld en geluid en daarom is een commercial voor uw bedrijf dé oplossing.


Verstevig uw positie in de markt met een commercial

Wilt u een nieuw product of dienst onder de aandacht brengen, uw merk verstevigen of ervoor zorgen dat uw bedrijf top-of-mind wordt bij uw doelgroep? Dat kan eenvoudig door een sterke commercial te laten maken door Burowit. Onze ervaring zorgt ervoor dat we naadloos aansluiten bij uw wensen en behoeften en daarnaast meedenken over wat passend is bij de doelgroep. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet speelt u binnenkort de hoofdrol in uw eigen commercial.

Creativelingen

Onze designers

David van der Toorn Film Director Burowit
Thirza Bakker Creative Director Burowit
Nico Zwart Tekstschrijver bij Burowit reclamebureau in Kampen
Follow us