Back to top
Image Alt

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

 
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Misschien kent u bovenstaande uitspraak. Misschien gaat deze uitspraak meer over een foto/afbeelding dan over een bedrijfsfilm. Maar laten we er dan heel creatief van maken: een bedrijfsfilm zegt meer dan 10 foto’s. 

Teksten worden tegenwoordig slecht gelezen. Foto’s worden nog wel bekeken, maar filmpjes daarentegen zijn mateloos populair. Een sterke bedrijfsfilm kan ook nog eens heel effectief zijn. En meer dan teksten of andere content worden goede bedrijfsfilms veel gedeeld op social media! 

 

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm maken doe je door de juiste vragen te stellen. Burowit denkt actief mee gedurende het proces zodat uw identiteit nog sterker naar voren komt. Wie is uw doelgroep, wat wilt u vertellen, wat wilt u bereiken, op welke manier bent u onderscheidend, enz. enz. Zo even een paar vragen die van belang zijn voordat het leuke werk begint. Want laten we eerlijk zijn: een bedrijfsfilm schieten is ontzettend leuk! Voor u, voor ons, maar ook zeker voor de kijker. 

 

Een bedrijfsfilm vertelt een verhaal

Maar zoals met elk verhaal moet het wel goed verteld worden. En dat stukje nemen we u uit handen. Wij weten verhalen goed te vertellen. Wij weten hoe we uw klanten kunnen boeien. Hoe we ervoor kunnen zorgen dat ze op het puntje van hun stoel komen te zitten. Het kan zijn dat ze de teksten op uw website niet helemaal tot het einde lezen. Maar aan uw bedrijfsfilm zitten ze gekluisterd van begin tot eind. 

Niet te filmen!

Misschien kent u de uitdrukking, maar voor ons als makers van bedrijfsfilms gaat die niet op. Wij kunnen van elk bedrijf een film maken. Of het nou gaat om grote bedrijven of kleine ondernemers, wij kunnen een krachtige bedrijfsfilm neerzetten. Een bedrijfsfilm waarvan uw klant zegt: wauw, niet te filmen! Speelt u binnenkort de hoofdrol in uw eigen bedrijfsfilm?

Bedrijfsfilm voorbeeld

Recente werk

Bedrijfsfilm laten maken?

Let's design

  Projectfilm voorbeeld

  Recente werk

  Bedrijfsfilm laten maken

  Bedrijfsfilm

  Het laten maken van een bedrijfsfilm biedt diverse voordelen voor ondernemingen en organisaties. Hier zijn enkele redenen waarom het investeren in een bedrijfsfilm gunstig kan zijn:

   

  Wat zijn de voordelen?

  Het laten maken van een bedrijfsfilm biedt diverse voordelen voor ondernemingen en organisaties. Hier zijn enkele redenen waarom het investeren in een bedrijfsfilm gunstig kan zijn:

  1. Professionele Uitstraling: Een goed geproduceerde bedrijfsfilm geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Het toont aan dat je serieus bent over je activiteiten en dat je bereid bent te investeren in hoogwaardige communicatiemiddelen.

  2. Effectieve Communicatie: Een video kan complexe informatie op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier overbrengen. Of het nu gaat om het uitleggen van je producten, diensten, bedrijfscultuur, of missie en visie, video kan een effectief communicatiemiddel zijn.

  3. Emotionele Connectie: Video’s hebben het vermogen om emoties op te roepen bij het publiek. Door een verhaal te vertellen en emoties te tonen, kun je een diepere connectie opbouwen met je kijkers, wat kan leiden tot meer betrokkenheid en vertrouwen.

  4. Bereik en Engagement: Video’s worden vaak meer gedeeld en bekeken dan tekstuele inhoud. Het plaatsen van een bedrijfsfilm op platforms zoals YouTube, sociale media en je website kan je bereik vergroten en meer betrokkenheid genereren.

  5. Veelzijdigheid: Bedrijfsfilms kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Of het nu gaat om het werven van nieuwe medewerkers, het overtuigen van investeerders, het informeren van klanten, of het trainen van personeel, video’s kunnen aan uiteenlopende behoeften voldoen.

  6. Tijdbesparing: Een goed geconstrueerde bedrijfsfilm kan veel informatie in een korte tijd overbrengen. Dit kan vooral handig zijn bij presentaties, vergaderingen en zakelijke evenementen, waar je snel je boodschap wilt overbrengen.

  7. Creatieve Expressie: Een bedrijfsfilm biedt ruimte voor creatieve expressie. Je kunt verschillende visuele elementen, muziek en stijlen gebruiken om je merkidentiteit en boodschap op een unieke en gedenkwaardige manier te presenteren.

  8. Concurrentievoordeel: In sommige sectoren kan het hebben van een goed geproduceerde bedrijfsfilm je een voorsprong geven op de concurrentie. Het kan je helpen op te vallen en je bedrijf memorabel te maken bij potentiële klanten.

  9. Langdurige Investering: Een bedrijfsfilm kan lang meegaan en herhaaldelijk worden gebruikt zonder extra kosten voor elke weergave. Dit maakt het tot een kosteneffectieve investering op de lange termijn.

  10. Meetbare Resultaten: Via online platforms kun je de prestaties van je bedrijfsfilm meten, zoals het aantal weergaven, betrokkenheid en deelacties. Dit geeft je inzicht in de effectiviteit van je video en helpt bij het maken van toekomstige strategische beslissingen.

  Kortom, het laten maken van een bedrijfsfilm kan een waardevolle investering zijn om je merk te versterken, je boodschap effectief over te brengen en je bedrijf op een unieke manier te presenteren aan een breed publiek.

  Follow us