Samen aandacht voor mooi creëren. Dat is waar wij iedere dag veel plezier aan beleven! En dat doen we graag voor en met jou. Of het nu om een film, ontwerp, print of webdesign gaat. We hebben altijd oog voor jouw doelgroep en het doel wat je met het medium wilt bereiken. 

Films & Animaties

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Als je een belangrijke gebeurtenis vast wilt leggen of je wilt bepaalde dingen makkelijk uitleggen. Dan is een film of animatie een mooi medium, want je kunt er ook emoties in kwijt. En dat maakt het persoonlijk. Ga je trouwen? Dan wil je natuurlijk een mooie trouwfilm, zodat je nog jaren kunt nagenieten van je mooiste dag van je leven. Of ben je als bedrijf op zoek naar een manier om een procedure uit te leggen. Of wil je jouw bedrijf op beeld vast te leggen? Het kan allemaal.

Huisstijl

Een goede huisstijl is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het is de vertaling van de identiteit in huisstijldragers die herkenbaar moeten zijn voor jouw doelgroep. Daarom zijn wij bij het maken van een huisstijl altijd benieuwd naar waar je als bedrijf voor staat. En dit nemen we mee om tot de mooiste uitstraling te komen die echt bij jouw bedrijf past.

Design

Wij willen graag iedere dag mooie dingen creëren. Daarom is geen ontwerpvraag ons te gek. Ben je op zoek naar een nieuw design voor je website of wil je een mooi magazine maken? Voor al je ontwerpvragen kun je bij ons terecht. Van webdesign tot brochures en van flyers tot boekomslagen. Natuurlijk met de juiste vertaling van jouw huisstijl, boodschap, doelgroep en doel.

Voorbeeld van een folder ontwerp. Poster ontwerp voor Renes Makelaardij in Kampen. Ontwerp van burowit, ontwerpbureau in Kampen.
Voorbeeld van een uitnodiging ontwerp gemaakt door burowit. School met de Bijbel het Visnet in Grafhorst

Print

We werken al jarenlang samen met lokale partners op het gebied van print en drukwerk. Dit zorgt ervoor dat wij snel en goedkoop drukwerk kunnen aanbieden aan onze klanten. Wil jij graag een flyer of brochure laten ontwerpen en drukken? Geef ons de aantallen en wij nemen je graag al het werk uit handen.

Websites

Om online goed gevonden te kunnen worden is een goede website enorm belangrijk. Wij helpen je graag een goede WordPress website te bouwen. Het is mogelijk om zelf webteksten aan te leveren, maar ook wij kunnen deze teksten schrijven op basis van input. Daarbij kijken we ook of deze teksten SEO (Search Engine Optimalisation) proef zijn. En geven we ook advies hoe je de website het beste in kunt richten om online goed vindbaar te zijn.

Voorbeeld van een website ontwerp gemaakt door ontwerpbureau burowit in kampen